sunnuntai 19. lokakuuta 2014

#GamerGate


Olette jo varmaan kuulleet tästä peli-alaa ravisuttelevasta kohusta, joka lähti briteistä, kun eräs masentunut nainen valmisti videopelin: Depressed Quis.

Siin' suoritetaan "elämää" hahmolla, joka kärsii masennuksesta ja noh, on muutenkin melko tylsä tyyppi. Peli sai jonkin sortin palkinnon ja paljon kiitosta.

Kuitenkin kolikon toinen puoli aukesi, kun truegamerit kyseenalaistivat motiivin, jolla peli oli palkinnon saanut. Naista syytettiin mm. tuottajan kanssa makaamisesta.

Harmittaa kovin, että pelailun patriootit eivät ota tätä naisten saapumista peli-alalle hyvin. Suositut pelit ovat useimmin kuitenkin jakaneet varsin saman teeman ja on hyvä että yleistä tabua, etteikö tytöt pelaisi, niin rikotaan. Ja aletaan valmistaa enemmän naisille suunnattuja pelejä. Itse ainakin odotan parempia aktiivisia roolipelejä tytöillekkin.

Ikävää, että pelialalla ammutaan itseään polveen, kun kasvun mahdollisuus ja laajentaminen eri-ikäryhmille ja sukupolville on käynnissä. 

Toivottavasti pelialalla toimivat mediat ottavat kohusta myös hiukan vastuuta avaamalla asiasta parempiakin puolia! Uudet innovaatiot, kun mahdollisesti parantaa kokemuksia myös siellä raskaamman sarjan pelaamisen puolella :)

MAKE LOVE AND PLAY GAMES ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti