lauantai 4. lokakuuta 2014

Omantunnon ohitusleikkaus.


Sitä meitsi hiukan kaipais. Olis paljon helpompaa tehdä päätöksiä oman hyvinvointinsa puolesta, kun kulkis vaan läpät silmillä ja vähääkään välittäisi muista tai muiden tunteista. Ajaisin vain omia intressejäni, mahdollisesti loukkaisin jotain toista. 

Ajatellaanpa. Omasta mielestänihän esim. toisen lauseen keskeyttäminen on vähintäänkin törkeää. Meillä on se hiljasempi kaveri, joka viimein uskaltaa kertoa jotain. Mieti, kun se tilanteessa hallitsevampi auktoriteetti vaan alkaa läpättää toisen päälle? Eikö vaan kannustakkin sitä hiljasempaa kertomaan seuraavalla kerralla lisää? Not.

Vois alkaa myös ajattelemaan oman napansa ympärillä, mutta se olis pitänyt alottaa jo nuorempana. Nyt sitä sotii tätä pahuutta vastaan vanhempana. Nyt mä ymmärrän minkä takia kaikki hyvät ihmiset on kuollut niin nuorena. 

Rakkaus on kuitenkin vallitseva tunne täällä, mutta jos rakkaus kohdistuu omaan egoon, eikä ympäristöön, niin aina tulee sorrettua jotakuta.

tiistai 30. syyskuuta 2014

Työttämänä on niin mukavaa.

No ei ole. Kaksi täyttä viikkoa nyt työttömänä, ensimmäisen kerran 3 vuoden aikana. 

Ensin tuli ahistus, että nyt iskee henkilökohtanen konkka, koska KELAkin koki tarpeelliseksi tulojeni takia jäävätä opintorahani, ok. Ei siinä mitään myönnän, että tuloraja meni yli... Ylittihän se mun tuloni kesätyöpaikalta toki ne rajat heijaten, mutta eihän siittä nyt jää mitään säästöön, ja hankintojakin olisi pitänyt tehdä. esim. talvitakkia ja työhaalaria.

3 vuotta työtä-koulu-työtä ja koulua. Nyt mulla on tylsää. pelkkä koulu käytävänä. Ei siinä olen ihan tyytyväinen että kerrankin pystyn keskittymään opiskeleen 100%, mutta entäs sitten, kun uutta työ paikkaa ei näy eikä kuulu? Enhän mää pysy hengissä.

4 vuotta sitten, kun löin kotikunnassani talon oven kiinni, päätin etten ole riippuvainen muihin tai kiristettävissä rahalla. Ja kokosin itse omat paskani. Ja taas ne on levällään.

"Laske elintasoa" ne sanoo. Juu juu, toki toki kun tulette kertomaan mistä? Jos en käy töissä kela maksaa tasan 400e. tosta miinus vuokra 367e, eli käteen jää 33e. Ja kuukauden bussilippu tällä alueella opiskelijalle maksaa 38e :D :D saa saatana edes bussilippua :D kelakkaa tosta summasta ruokaa- sähkö tms. :D

Ainut hyvä puoli on se, että olin ihan kuollut ja nyt alkaa jo hiukan kiinnostamaan omakin hyvinvointi, eikä jatkuvaa riutumista, kun ei saa unta, maha ei toimi tai ei vaan ruoka maita, tai ei ole aikaa syödä.

Nyt kun on kolme vuotta juossut hulluna oman pärjäämisen takia olen huomannut vaan olevani loppu ja mitään ulkopuolisia suhteita ei ole ehtinyt syntymään (milläpä niitä ehtis, kun aamusti kouluun ja illalla kymmenen aikaan kotiin ja suoraan sänkyyn.).

Onneks on hyvä mies ja lemmikit <3