perjantai 26. syyskuuta 2014

Katkeruus.


Mä oon katkeroitunut.

todennäkösesti sen takia että mun herääminen part 2 on alkanut.

ja se on alkanut sen takia, että joudun kokemaan henkilökohtaisen konkurssin jo toisen kerran.

Ensimmäisen kerran koin sen hyvin nuorena. 1990- luvun lama tekituhotöitään suomen konnuilla ja vanhempani olivat maanviljeliöitä. kun 1990-luvun laman aikana siirryttiin EU:hun, alkoi pientilallisten sorto. 1995 minä synnyin.

Minä koin laman vanhempieni kautta, jotka menettivät todella paljon. Maanviljely ei enään kannattanut ja piti katsoa johonkin muuhun suuntaan. Siinä minun vanhempani eivät onnistuneet. Koin hyvin epätasapainoisen lapsuuden alkoholin ja kahden ihmisen  talouden sortumisen vieressä. 

Mutta, koska lapsuuteni oli epämääräinen. olen vasta nyt oppinut mitä on olla osa yhteiskuntaa.

Minusta tuntuu että ensimmäinen "herääminen" tapahtui väärillä eväillä. Onnistuin kyllä siitä jotenkin ja olen onnistunut tasapainottelemaan mahdollisuuksien suhteen, ihan elävässä elämässä oman talouteni suhteen. Olen siis nyt oppinut elämään niinkuin pitää elää, selvitäkseen yhteiskunnassa.

Selvisin siittä lapsen moraalini ja sinisilmäisyyden avulla sekä jaksamisella.

Nyt kuitenkin juodun kokemaan sen heräämisen uusiksi.

Koska jälleen kerran yhteiskunta osallaan vaikuttaa muhun ja mun historiaan.

Koska tämänpäivän globaali kuristaminen osuu taas heikompiin jotka jo ovat kohdenneet histoiassaan saman muutoksen, Siten, syntyy tätä radikaalia ajattelua, jota minäkin edustan.

Minä olen valmis vielä uhraamaan sen eteen, että saan takaisin parempaa palvelua arjessani.

torstai 25. syyskuuta 2014

quote-mun elävästä elämästä :D

       Ultimate bääbää-eläin?

Useat varmasti kysyivät mikä se on? Aina vastaan, että se on ainoastaan sen hetken lapsi, joka sai alkunsa, kun evoluutio ja ihmisyys kohtasivat.


    Jännä Facebook.

Ei ristus, mihin mun aika katoaa? Ihan kreisii :D

 Oon tosiaan viettänyt nyt, keskimäärin 1/3:osaa, 24 tunnista, facebookissa.

"Tai siis, tai no siis..... olen ja olen, no EN ole." 

 itseasiassa tietokone, väittää tehneeni niin.

Sehän ei pidä paikkaansa, koska mun edellinen puhelin meni paskaks ja korvaava luuri on vaan paskempi juttu.

Ja nyt kärsin, jostain, ei niin helposti myönttevissä olevasta, selittelystä. Arg.

Kauheaa melankoliaa muutenkin :D 

diagnoosini itselleni: Facebook riippuvuus.

taidan mennä Likettää ja Sharettaa nyt juddui ! :D






Suomalaisella sisullahan Suomi pärjää! 


Muutoksia olisi pitänyt jo syntyä vuoden 2011 hallitusohjelmassa, jonka perusti pääministerimme Katainen.

Tämä vuoden 2011 hallitusohjelma hyväksyttiin Kataisen hallituksen johdolla. Kataisen hallitus tiesi, että muutoksia politiikkaan tarvitaan, jotta saadaan Suomen talouskuntoon sekä samalla kansalle palvelut kuntoon.. Valitettavasti tässä kohtaa tapahtui se, jota eniten pelättiin. Otettiin lisää lainaa ulkomailta ja päätettiin edistää Suomen globalisoitumista.

Moinen ongelman lähestyminen on nyt johtanut tähän, että suomen talous on kuralla ja tavallisen kansan palkka, joka ennen riitti hyvin, on ajettu pienemmäksi veronkorotuksin. Ja nyt kansa ei ole enään tyytyväinen tähän kokoomusjohtoisen politikointiin.

Mitä jos ajatellaan ensin perusasiat kuntoon:

Valtio ja Valtion talous on sen valtion kansaa varten, ja sillä pyritään turvaamaan Perustuslakiin määritetyt oikeudet.Valtio käyttää siis, käytönnössä rahansa siis ensisijaisesti sen kansalaisiin.

Nyt kuitenkin Stubbin hallitus jatkaa samaa rataa, vaikka tämän radan on jo huomattu johtavan siihen, että se kurjistaa entisestään tavallista kansalaista.

Tarvitaan siis nopeaa toimintaa nyt, kun suomen luottoluokitus näkymä uhkaa laskea.

Ymmärrän kyllä, että on helppoa arvostella nykyistä hallitusta tässä tilanteessa, Mutta nyt on aika ottaa omat ohjat käteen ja tehdä asioille jotakin.  Nyt vielä, kun sen voi toteuttaa, ilman, että on ehtinyt muodostumaan konkreettista uhkaa yleiselle järjestykselle radikalisoitumisen takia.

Ja koska Valtio edustaa kansaa ja sen tahtoa, Niin on aika ihan oikeasti tehdä asioille jotakin konkreettista, ennen kuin taas kongi kumajaa ja tyhmiä päätöksiä lyödään lukkoo.

Sitä kansa haluaa, ja koska kansa sitä haluaa, niin silloin valtio sitä ajaa.

Ensinnäkin voitaisiin, vaikka alottaa siittä faktasta, että kaikkia ei voi miellyttää, mutta DEMOKRATIAHAN ON TASA-ARVOA ja tällä hetkellä on hälyttävää miten nopeasti Kansan luottamus hallitukseen on romahtanut.

suomen valtio vois vaikka:

Suomen Valtio alottaisi neuvoa-antavan äänestyksen järjestämisen siitä, miten suomi nostetaan ylös suosta. Kysymykseksi esim. Haluatko leikata mielummin vaikka..., tai hei, kysykää mitä vaan kunhan kysytte.

Nyt kaikkien Suomen Valtion asioista Päättävien Kansanluottamuksesta nauttivien edustajien pitäisi aloittaa kysymyksestä, miten toteutan ja täytän virkaani?

Tämäkin Demokratininen idea, valitettavasti, toteutuu vasta sitten, kun jotkut yksilöt uhraavat omaa omaa kapasiteettiaan laillisesti, eli demokratian asettamin ehdoin..... TAI ETTÄ Valtio tulisi kansaa vastaan kysymään mitä te haluatte meidän tekevän !!

keskiviikko 24. syyskuuta 2014



                              Hei, Alexander!


Hallitus vaivoin nauttii eduskunnan luottamuksesta ja kansan epäluulo, samaista hallitusta kohtaan vain kasvaa. 

Täytyy myöntää, että itse olen Suomen lain mukaan, päässyt vasta kerran vaikuttamaan suomen politiikkaan demokratian avulla, äänestin Eurovaaleissa. 

Olen pettynyt vuoden 2011 hallitusohjelman jälkeen niin moneen kertaan, en ainoastaan mediaan tai kansaan vaan myös suomen päättäjiin. Nyt petyin teihin Alexander, koska kyseenalaistan kykynne Suomen pääministerinä ensimmäistä kertaa vakavasti. 

Tämä suositus, koskien uuden ympäristöministerin valintaa, valitettavasti, lisää näinä aikoina purkautuvaa turhautuneisuutta eri medioissa, sekä nykyään näkyy myös, lisääntyvissä määrin myös konkreettisena yhteiskunnanhäirintänä. 

Haluan, että alatte painostamaan ministeri joukkoanne, ehdotuksien syntyyn, sekä saattamiseen kansalaistentietoon eri medioiden avulla, jotta uutisointi olisi kattavaa jokaiselle suomalaiselle ikään tai sukupuoleen, tai ylipäätään mihinkään katsomatta, kunhan se on ihminen. 

Kommenteista päätellen haluaisin siis sanoa Teille, että miettikää nyt näinä aikoina millaisen kuvan haluatte antaa hallituksesta. On toki mahtavaa ja suotavaa siirtyä uuteen aikaan ja muutenkin koko Suomelle on hyväksi globaalit kontaktit. Mutta näinä aikoina, kun kansanluottamus ja äänestysaktiivisuus on alle puolet Suomen kansasta, kannattaa esittää julkisesti vain ne kannattavat ideat ja jättää ne huonot kokonaan suuhun, eikä twitteriin.

Toivon Teille jo onnea ja menestystä, pian käsillä olevien eduskuntavaalejen äänten keruuseen!  :)

**_____________________________________________________________


Tämän yllä olevan tekstin on nyt sitten allekirjoittanut saattanut myös Alexanderille asti.

Allekirjoittanut jää mielen kiinnolla odottelemaan vastausta. =) xDXD


**Tämä teksti on tarkoitettu avoimeksi kirjeeksi Suomen Pääministerille.

**Tämä teksti on avoin kirje, joka on siis tarkoitettu laajan yleisön luettavaksi tai kirje, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseksi, mutta jota levitän silti tarkoituksella laajemmalle yleisölle. Tarkemmin sanottuna, kritisoin viimeaikaisia suomen hallituksen toimia julkisesti koska haluan esittää oman kantani ja haluan käynnistää lisää julkista keskustelua tai päättämistä.





                   Aina kysytään, että mikä meitä ihmisiä vaivaa.


Joten nyt mulla on antaa diagnoosi teille kaikille :D

Jumaluuskompleksi

Jumaluuskompleksi on mielentila, jossa henkilö uskoo, että hänellä on yliluonnollisia voimia tai jumalallisia kykyjä. Tällainen henkilö usein uskoo olevansa yhteiskunnan sääntöjen yläpuolella ja ansaitsevansa erikoista huomiota. Leimallisia piirteitä ihmisissä, jotka potevat jumalakompleksia, ovat itsekeskeisyys, manipulatiivuus, välinpitämättömyys ja empatian puute.

Olkaa hyvät <3 



Anteeksi, mutta....

                                     Mitä vittua?



 KANSALAISET! MEDBORGADE! MEILLÄ ON UUSI YMPÄRISTÖMINISTERI !

En taas ihan täysin ymmärrä, joten kerrataan:

Ympäristöministeriön toimiala:

- Valtioneuvoston ohjesäännön mukaan toimialaan kuuluu:
  • ympäristönsuojelu ja ympäristövahinkojen torjunta
  • alueiden käyttö
  • luonnonsuojelu
  • rakentaminen
  • asuminen.

Entä mikä on ympäristöministeri?

- Se on Suomen valtioneuvostossa ympäristö- ja luonnonsuojeluasioista vastaava ministeri. Lisäksi hän vastaa muista ministeriön toimialaan kuuluvista asioista, paitsi asumisesta, rakentamisesta ja kaavoituksesta, jotka kuuluvat ympäristöministeriössä myös toimivalle asunto- ja viestintäministeriölle.

Joten miksi uuden ympäristöministerin valinta osui Sanni Grahn-Laasoseen?

"Ympäristöministerin salkun sai kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja ja puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen, 31. Ennen kansanedustajan pestiään hän työskenteli Iltalehdessä (bloginkirjoittajan huomi: xDD XDD) toimittajana sekä Tukholman-kirjeenvaihtajana ja myöhemmin Alexander Stubbin (kok.) lehdistöavustajana tämän ulkoministerikaudella."

ahaa... joo joo.... No mikäs kertoo hänen pätevyydestään tähän tehtävään?

No eipä anna hyvää kuvaa edes viimeinen Naikkosen Blogi-teksti toukokuulta.

Mahtaako Rouva Grahn-Laasonen edes tietää miten tämä maa makaa? Miten meidän talous on ihan kuralla? Miten huonolta meidän tulevaisuus näyttää?

Mun on pakko sanoa, että en usko, että hänen ammattitaitonsa riittää. Ja, että tää on taas vaan yks näyte siittä kuinka meidän korrup..kröhöm..hyvä-veliverkosto toimii. Ja, että tämä ei ole DEMOKRATIAA ! 

Mua ei naurata olleenkaan tää porvaripolitiikka mitä täällä harrastetaan.

Miten me voidaan luottaa meidän hallitukseen jos ne on ihan pihalla siitä mitä Suomessa oikeasti tapahtuu? 

Juu toki, TEAM FINLAND!  Jälleen ihan saatanan kaunista tekstiä siittä miten Suomi saa tällä nyt edistettyä: Suomen taloudellisia ulkosuhteita, suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa.

Anteeksi, mutta tämäkin TEAM FINLAND on ollut vuoden 2011 KATAISEN hallituksen KOKOOMUSJOHDOLLA perustettu toimintamalli. 

Hyvin näyttää toimivan, ainakin, kun miettii kuinka hyvin suomen rahat saadaan roiskittua ulkomaille, ilman mitään hyötyä.

Lainaa otetaan sitten vastapainoksi, että saadaan nämä roiskitut rahat paikattua. Ja nyt laina on liki tuplaantunut juurikin Kataisen hallituksen avulla.

Huomatkaa nyt jo, että meidän talous ja oma elintaso tulee hyvinkin pian tippumaan ja pahasti, jos tälläinen oikeistopopulismi saa jatkua OSAAMATTOMISSA käsissä vielä hetkenkin!

ps. mä oon tosi kiukkunen.


















                               ROTTA SAATANA !

Sosiaalitukiloinen, rottailia, pummi, loinen tai siivellä eläjä.

Monet varmaan tietää niitä rottia ja pummei ketkä elelee työttömyyskorvauksella, loisien meijän maksamilla veroilla.

No osa sitten ei taidakkaan tietää, että ne ei tee sitä välttämättä omasta tahdostaan, vaan siitä kun ei ole töitä. 

No miksi ne ei mee töihin?

No, koska meijän valtio on byrokratiallaan onnistunut siinä, että työnantajan ei enään tarvitse etsiä työhönsä äijjää eikä edes maksaa palkkaa, vaan työkkäri tekee sen työnantajan puolesta sun verorahoilla :D

Joko te nyt käsitätte? Pian suomi on, kuin yhdysvallat, yritykset määrää mitä valtio tekee tai mitä se määrää lakeja tms. sitähän te halusitte. (TTIP!!!!)


esim. : 

 Työnantaja yritys A haluaa 10työntekijää lisää,

 yrityksen A pitää hoitaa: 

- ilmoitukset, että nyt on työpaikkoja auki
- työhön soveltuvuuden testaus (työkunto, työhön vaadittava taito tms.)
- haastattelut tms.
- Työntekijä toivoo aloituspalkakseen sen 11e/h

 Eli yritys A kustantaa rahallisen määrään tästä projektista.

MUTTA KOSKA SUOMESSA ON MAHDOLLISTA MYÖS :

Työnantaja A haluaa 10 työntekijää lisää,

Yritys A soittaa työkkäriin JA:

- Työkkäri pistää jonosta jonkun, joka täyttää työn vaatimukset.
- Työkkäri sanoo jos et mee ni et saa kohta tukiakaan, mutta jos meet saat sen 10e/h

Eli Valtion tukema työkkäri maksaa kulut.

Että kysympähän vaan mihin ne yrityksen säästyneet rahat menee?

Bonuksina pomoille?

Tällä logiikallahan on selvää että köyhät tienaa entisestään vähemmän ja ne rikkaat yritysjohtajat rikastuu.  Sehän johtaa siihen sitten taas, että kansalaisilla ei ole varaa pitää enään yllä hyvinvointivaltion palveluita ja palveluita on tosiaan pakko supistaa.

Kun tää saa jatkua tarpeeks kauan, niin tää tulee koskeen pian muitakin kuin vain rottia ja muita, koska suomen valtio ajaa verotuksellaan jolla se koittaa turvata meidän palvelut, niin yritykset pois.

Me ollaan kierteessä.

Joskus toisen miehen terroristi, on toisen vapausteistelija.

ps. Pari linkkiä mukaan myös:

http://www.esaimaa.fi/Online/2014/07/23/Ty%C3%B6t%C3%B6n%20voi%20joutua%20pakkot%C3%B6ihin/2014117656107/4#kommentti



tiistai 23. syyskuuta 2014




                                     Ilkeät Anarkistit




Mä en nyt oikein ymmärrä, miksi ihmisten mielestä on huono juttu, että anarkistit tukivat JHL:n lakkoa? 

Tukivat niitä jotka ovat poljettuna !

Lakko, tiedättekö edes mitä se tarkoittaa? Sillä yritetään painostaa työnantajaa, joka tässä tapauksessa oli Palmia.

Jos helsingin kaupungin jättämä yhtiöittämissuunnitelma palmian suhteen, se laskisi työntekijöiden palkkoja.

Ja ilmeisesti meiltä ei edes, yhtenä päivänä, heru niin paljoa sympatiaa, että ymmärrettäis muiden ihmisten TAISTELEVAN ovan toimeentulonsa puolesta, lakkoilemalla.

Ettäkö nyyh, nyyh vain ja ottamaan loparit jos palkka ei kelpaa, kun se laskee?

Tule näyttämään ne työpaikat! 

Sitten sanotaan, että kyllä töitä on kun vaan hakee.

Niin no tosiaan oli, ehkä ei enään. Kiitos valtion kurjistamispolitiikan, joka tulee jatkumaan.

Ja jatkuu niin kauan, kunnes tekin sen ymmärrätte ja kerrankin järjestäydytte sen eteen mitä Te ansaitsette!

Jotkut ovat jo tajunneet järjestäytyä ja muuttaa mielipidettää sen jälkeen, kun se on kolahtanut omalle kohdalle. 

Ehkä tekin haluatte vuoden parin päästä jonkun tukemaan teitä omien etujenne puolesta! 

Aiheeseen liittyvät Linkkelit:

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2014/09/23/palkat-laskevat-rajusti-jos-palmia-yhtioitetaan/201413196/139

http://yle.fi/uutiset/helsingissa_varauduttava_tiistaina_ruuhkiin__kiistelty_yhtioittamispaatos_johtaa_tyonseisaukseen/7485734

http://yle.fi/uutiset/yksitoista_anarkistia_otettiin_kiinni_helsingissa__poliisin_voimankaytto_suhteetonta/7486523

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092318687546_uu.shtml








                            Suomen sinivalkoinen perintö


Tuhansien jokien ja järvien maa, jossa ei oo rantaa rakkaampaa, kuin kotimaa pohjoinen.

Jokainen voi nyt itse miettiä millaisen kuvan on elämänsä aikana Suomesta, omasta kotimaasta saanut?

Onko kuva se jos pieni suomi pyristelee irti ruotsista ja venäjästä täysin omaksi maakseen, suomalaisella sisulla?

Se pikkuinen suomi, joka on aina ollut isompien armoilla, mutta silti omilta toimiltaan niin armollinen ja puhdas.

Jotenkin mua on alkanut inhottaa miten suomalaiseen kulttuuriin kuuluu se, että pinta puolen pitää aina kiiltää ja sitä likaa ei saa näyttää?

Aina jotenkin unohdetaan se mitä itse on tehty, kun taas toisen historian liat on helppo muistaa?

Onhan meillä näitä Hitler, Stalin, Mussoliini jne...

Mutta niin kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Suomi mm. auttoi Saksaa, kun natsit tavotteli venäjää ja norjaa. Suomi siis hyökkäsi. Suomi hyökkäsi venäjälle ja norjaan.

Suomalaiset puhuu "puolustussodasta" Cmoon? :D

Kukaan ei puhu suomalaisista sotavankileireistä ja niiden epäkohdista tai siitä miten avitettiin leningraadin nälkäkuolemia tuhoamalla ruuankulku reitit.

Suomi pienuudessaan on niin haavoittuvainen.











                                  Pari sanaa infosodasta.


        Infosota. Propaganda. Putinisti. Nato. Eu. Yhdysvallat. Suomi. Kansat. Valhe. Totuus.


Olette varmasti huomanneet Suomen kansan jakaantuneen "kahteen" itä ja länsi. 

Natohaukat ja putinistit.

Ootteko työ miettynyt että aina silloin tällöin pitää valita se pienempi paha. Mielestäni tässä kohtaa se on idän suunnalla.

Kuka voi luottaa länsivaltoihin jossa money talks ja arvot ja virat vaihtuu summan mukaan. Saa pommittaa kahta valtiota ilman niiden lupaa? Saa tappaa omia kansalaisia pari talollista. "Ne oli hei noi Tero Terroristit" ja zimzalabim on oikeutettua mennä sinne tappamaan ihmisiä.

Annetaan vaikka YKSI ihan mahtava esimerkki tästä miten homma toimii !

Lääketiede siellä pyörii miljoonia miljardeihin asti. Yhdysvallat on lääketieteen johtomaita ja lääkkeiden yksi suurimmista tuottajista. 

Opiumia saadaan kasvista, siitä johdetaan monenlaisia erilaisia kalliita lääkkeitä moniin vaivoihin.

Afganistanista tulee 80% Yhdysvaltain lääketieteelliseen käyttöön menevästä opiumista.

11/9 false flag tiputetaan koneita ja pari tonnia rahaa taskuun.

Mennään afganistaan taisteleen Teroja vastaan. Yllätysmomentti: Terot = yhdysvallat

Sitten otetaan maa haltuun asein, nyöryytyksin, kiduttamalla ja muuta. 

Pistetään äijät vahtii unikoi ja tadaa bisnes pyörii TAAS.


No entäs tää syyrigase? Syyria ja sen pahal kemialliset aseet, buhuu!

Eu:ta, YK:ta ja Jenkkei myöten vaadittiin ja painostettiin Syyriaa luopumaan kemiallisista aseista, koska "jokaisella ihmisella on ihmisarvo, hyi miten brutaalia, ja muuta ai, kamalaa".

Syyria "luovutti" kaikki aseet jenkeille, jenkit tuhos ne. Mut kepponen Syyrialla on niitä vieläkin! Syyria parka, oli fiksu ja piti hiukan puolustusta yllään. 

Ne oli liiankin fiksui... nyt jenkit on saanut "suostumuksen" YK:lta pommittaa kahta ITSENÄISTÄ valtiota koko muun maapallon hyväksynnällä. 

Kelatkaa nyt ihan oikeesti mikä on rauhaa ja mikä ei. 

Tää informaatio sota tähän vastakkain asetteluun juurikin liittyy, koska vuoden päästä kun meillä on eduskuntavaalit, niin ne on samalla NATO vaalit.

Kaikki se mitä meille tulee tuolta tuubasta vaikuttaa meihin. Anarkistit leimataan samantien vaan mistään-mitään-tietämättömiksi häiriköiksi. Nato on rauha ja rakkaus. Putin on päästä sekasin oleva hirmuhallitsija. Obama on Nobelin-rauhanpalkinnon voittanut.

Jokaisen pitäis nyt kohdata oma itsensä ja tutustua asioihin ja miettiä millä puolella seisoo.

Meille on muutenkin ihan jäätävät ajat tulossa, koska tää talous ei tuu nousemaan tästä ilman, että kärsijöitä on vielä enemmän.

Mut ihan miten vaan voitte ajatella.

Mähän olen vaan epäluotettava anarkisti, kun totuus tulee kapitalisteilta.


























maanantai 22. syyskuuta 2014

Kestävä kehitys, suuri puhallus.


Kaikki pohjautuu kestävään kehitykseen, päätöksiä tehdään kestävän kehityksen kannalta.

Kukaan tosin ei vissiin tiiä, että kestävää kehitystä ei enään tässä vaiheessa voida luoda. 

"Kestävä kehitys on kehitystä, joka tyydyttää nykyisen yhteiskunnan tarpeet tekemättä myönnytyksiä tulevien sukupolvien kustannuksella. Tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä ovat luonnonvarojen riittävyys ja köyhyys."

Tietääkö kukaan ylipäätään mitä kestävä kehitys on?

Tuskin, siittä on vaan nidottu kirja. Jota kukaan ei käytä.

Meidän eliitti hokee sitä, ulkomailla ne hokee sitä ja kansa uskoo koska se kuulostaa kivalta. 

Mutta jos katotaan sanojen ja lauseiden taakse niin huomaatte hyvinkin äkkiä kuinka kaikki päätökset palvelee ainoastaan suuria yrityksiä ja niiden omistajia.

TTIP -sopimus jota EU:ssa herrat juurikin kaivalee on yks puhas puhallus.

EU:ta koitetaan pelastaa talous kurimuksesta, mutta sitä ei tehdä kansaa katsoen vaan katsotaan niitä johtajia ylöspäin,että onko nyt hyvä? Saatko nyt säästöpossuusi lisää fyllinkiä? 

Taas annetaan myönnytyksiä firmoille, et tulkaa tänne tuhokkaa mee maat ja veet, koska te tuotte meille työ paikkoja. Ainut mitä siittä käteen jää on karanneet verot ja ulkomaisille työntekijöille menneet palkat.  Miten se siis palvelee Suomea ja Suomalaisia.

Kestävä Kehitys = Köyhät Köyhtyy ja Rikkaat Rikastuu

Ja pari sanaa tästä lintokoto EU:sta oikeesti kurkkudirektiivi, patakinnasdirektiivi jne.. Mun on pakko kysyy, mut mihin tää maailman on menossa, kun tommosia ylipäätään mietitään. 

Vai onko tää vaan tätä läntisten arvojen sosiaalipornoo parhaimmillaan?


sunnuntai 21. syyskuuta 2014


              Suvaitsevaisuudesta tehdään nyt numero!





Inhottavaa. Usein sosiaalisissa tilanteissa tulee väiteltyä yhteiskunnallisista asioista. Mistä meillä nyt milloinkin uutisissa juristaa on, lastenvaunugasee tuttavallisemmin mamut ja sitten on vielä homo-kammo ja kaikki homo-seksuaalisuuden vieroksunta. Ties millä tekosyillä tahansa.


Ei siinä muuten, mutta jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja neutraalina ja suvaitseva ihmisenä on todella hankala lähteä sättimään tai vaikuttamaan toisen vahvaan mielipiteeseen. Onhan mullakin mielipiteitä mistä haluan pitää tiukasti kiinni.

Mutta en minä lähde keneltäkään kieltämään mitään mistä toinen nauttii, saa turvaa tai lohdutusta.

Pitäisikö sitten suvaitsemattomuutta suvaita? Kyllä.

Ihminen on hyvinkin erikoinen eläin siinä mielessä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ihminen imee itseensä mielipiteitä, vaikutteita ja muuta.

Se että jokin mielipide tai tunne on koettu normaaliksi esim. koti-olosuhteissa, voi muualla olla hiukan epänormaalia ajattelua. Mutta onko sillä loppupeleissä väliä. 

On ja ei. 

Täytyy muistaa, että myöskin he jotka mielipiteillään meistä eroavat päättävät yhdessä meidän kanssa miten tämä maa makaa.

Joistakin asioista pitäis vaan pystyä alkaa puhumaan, mutta se tuntuu olevan nykypäivänä vaan suurta utopiaa. 

Aina löytyy joku keskitie mistä kulkea. Nykyään politiikka ja muukin keskustelu ihan missä vaan tuntuu löytävän sellaisen polun josta kaikki haluaa palan kakkuaan, mutta niistä negatiivisista asioista vaan käännetään aihe pois. Sitten kätellään ja nyökytellään niin kauan kun ne kesittelemättömät asiat patoutuu siinä määrin, ettei sitä vaan voi enään kiertää. Ja homma eskaloituu.

Eli jatketaan ihmessään tätä suvaitsevaisuuden tragikoomista karkelointia, mutta jos asioita ei haluta koskaan kohdata on lopputelemana vaan pahaa mieltä kaikille, kun mikään ei enään suju yhteistyössä.

Lopettakaa siis suvaitsemattomuuden suvaitseminen. Niin kauan kun suvaitsemattomat alkavat suvaita muitakin ja antaa mahdollisuuden samaan muillekkin. 

Meillä on lyhyt elämä täällä, ja kenenkään etuja tuskin ajaa tappelu siittä saako toinen nauttia vai ei. 

Oppikaa ja nauttikaa oppimastanne.

I will close my case.