torstai 25. syyskuuta 2014




Suomalaisella sisullahan Suomi pärjää! 


Muutoksia olisi pitänyt jo syntyä vuoden 2011 hallitusohjelmassa, jonka perusti pääministerimme Katainen.

Tämä vuoden 2011 hallitusohjelma hyväksyttiin Kataisen hallituksen johdolla. Kataisen hallitus tiesi, että muutoksia politiikkaan tarvitaan, jotta saadaan Suomen talouskuntoon sekä samalla kansalle palvelut kuntoon.. Valitettavasti tässä kohtaa tapahtui se, jota eniten pelättiin. Otettiin lisää lainaa ulkomailta ja päätettiin edistää Suomen globalisoitumista.

Moinen ongelman lähestyminen on nyt johtanut tähän, että suomen talous on kuralla ja tavallisen kansan palkka, joka ennen riitti hyvin, on ajettu pienemmäksi veronkorotuksin. Ja nyt kansa ei ole enään tyytyväinen tähän kokoomusjohtoisen politikointiin.

Mitä jos ajatellaan ensin perusasiat kuntoon:

Valtio ja Valtion talous on sen valtion kansaa varten, ja sillä pyritään turvaamaan Perustuslakiin määritetyt oikeudet.Valtio käyttää siis, käytönnössä rahansa siis ensisijaisesti sen kansalaisiin.

Nyt kuitenkin Stubbin hallitus jatkaa samaa rataa, vaikka tämän radan on jo huomattu johtavan siihen, että se kurjistaa entisestään tavallista kansalaista.

Tarvitaan siis nopeaa toimintaa nyt, kun suomen luottoluokitus näkymä uhkaa laskea.

Ymmärrän kyllä, että on helppoa arvostella nykyistä hallitusta tässä tilanteessa, Mutta nyt on aika ottaa omat ohjat käteen ja tehdä asioille jotakin.  Nyt vielä, kun sen voi toteuttaa, ilman, että on ehtinyt muodostumaan konkreettista uhkaa yleiselle järjestykselle radikalisoitumisen takia.

Ja koska Valtio edustaa kansaa ja sen tahtoa, Niin on aika ihan oikeasti tehdä asioille jotakin konkreettista, ennen kuin taas kongi kumajaa ja tyhmiä päätöksiä lyödään lukkoo.

Sitä kansa haluaa, ja koska kansa sitä haluaa, niin silloin valtio sitä ajaa.

Ensinnäkin voitaisiin, vaikka alottaa siittä faktasta, että kaikkia ei voi miellyttää, mutta DEMOKRATIAHAN ON TASA-ARVOA ja tällä hetkellä on hälyttävää miten nopeasti Kansan luottamus hallitukseen on romahtanut.

suomen valtio vois vaikka:

Suomen Valtio alottaisi neuvoa-antavan äänestyksen järjestämisen siitä, miten suomi nostetaan ylös suosta. Kysymykseksi esim. Haluatko leikata mielummin vaikka..., tai hei, kysykää mitä vaan kunhan kysytte.

Nyt kaikkien Suomen Valtion asioista Päättävien Kansanluottamuksesta nauttivien edustajien pitäisi aloittaa kysymyksestä, miten toteutan ja täytän virkaani?

Tämäkin Demokratininen idea, valitettavasti, toteutuu vasta sitten, kun jotkut yksilöt uhraavat omaa omaa kapasiteettiaan laillisesti, eli demokratian asettamin ehdoin..... TAI ETTÄ Valtio tulisi kansaa vastaan kysymään mitä te haluatte meidän tekevän !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti