keskiviikko 24. syyskuuta 2014



                              Hei, Alexander!


Hallitus vaivoin nauttii eduskunnan luottamuksesta ja kansan epäluulo, samaista hallitusta kohtaan vain kasvaa. 

Täytyy myöntää, että itse olen Suomen lain mukaan, päässyt vasta kerran vaikuttamaan suomen politiikkaan demokratian avulla, äänestin Eurovaaleissa. 

Olen pettynyt vuoden 2011 hallitusohjelman jälkeen niin moneen kertaan, en ainoastaan mediaan tai kansaan vaan myös suomen päättäjiin. Nyt petyin teihin Alexander, koska kyseenalaistan kykynne Suomen pääministerinä ensimmäistä kertaa vakavasti. 

Tämä suositus, koskien uuden ympäristöministerin valintaa, valitettavasti, lisää näinä aikoina purkautuvaa turhautuneisuutta eri medioissa, sekä nykyään näkyy myös, lisääntyvissä määrin myös konkreettisena yhteiskunnanhäirintänä. 

Haluan, että alatte painostamaan ministeri joukkoanne, ehdotuksien syntyyn, sekä saattamiseen kansalaistentietoon eri medioiden avulla, jotta uutisointi olisi kattavaa jokaiselle suomalaiselle ikään tai sukupuoleen, tai ylipäätään mihinkään katsomatta, kunhan se on ihminen. 

Kommenteista päätellen haluaisin siis sanoa Teille, että miettikää nyt näinä aikoina millaisen kuvan haluatte antaa hallituksesta. On toki mahtavaa ja suotavaa siirtyä uuteen aikaan ja muutenkin koko Suomelle on hyväksi globaalit kontaktit. Mutta näinä aikoina, kun kansanluottamus ja äänestysaktiivisuus on alle puolet Suomen kansasta, kannattaa esittää julkisesti vain ne kannattavat ideat ja jättää ne huonot kokonaan suuhun, eikä twitteriin.

Toivon Teille jo onnea ja menestystä, pian käsillä olevien eduskuntavaalejen äänten keruuseen!  :)

**_____________________________________________________________


Tämän yllä olevan tekstin on nyt sitten allekirjoittanut saattanut myös Alexanderille asti.

Allekirjoittanut jää mielen kiinnolla odottelemaan vastausta. =) xDXD


**Tämä teksti on tarkoitettu avoimeksi kirjeeksi Suomen Pääministerille.

**Tämä teksti on avoin kirje, joka on siis tarkoitettu laajan yleisön luettavaksi tai kirje, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseksi, mutta jota levitän silti tarkoituksella laajemmalle yleisölle. Tarkemmin sanottuna, kritisoin viimeaikaisia suomen hallituksen toimia julkisesti koska haluan esittää oman kantani ja haluan käynnistää lisää julkista keskustelua tai päättämistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti