keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Anteeksi, mutta....

                                     Mitä vittua?



 KANSALAISET! MEDBORGADE! MEILLÄ ON UUSI YMPÄRISTÖMINISTERI !

En taas ihan täysin ymmärrä, joten kerrataan:

Ympäristöministeriön toimiala:

- Valtioneuvoston ohjesäännön mukaan toimialaan kuuluu:
  • ympäristönsuojelu ja ympäristövahinkojen torjunta
  • alueiden käyttö
  • luonnonsuojelu
  • rakentaminen
  • asuminen.

Entä mikä on ympäristöministeri?

- Se on Suomen valtioneuvostossa ympäristö- ja luonnonsuojeluasioista vastaava ministeri. Lisäksi hän vastaa muista ministeriön toimialaan kuuluvista asioista, paitsi asumisesta, rakentamisesta ja kaavoituksesta, jotka kuuluvat ympäristöministeriössä myös toimivalle asunto- ja viestintäministeriölle.

Joten miksi uuden ympäristöministerin valinta osui Sanni Grahn-Laasoseen?

"Ympäristöministerin salkun sai kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja ja puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen, 31. Ennen kansanedustajan pestiään hän työskenteli Iltalehdessä (bloginkirjoittajan huomi: xDD XDD) toimittajana sekä Tukholman-kirjeenvaihtajana ja myöhemmin Alexander Stubbin (kok.) lehdistöavustajana tämän ulkoministerikaudella."

ahaa... joo joo.... No mikäs kertoo hänen pätevyydestään tähän tehtävään?

No eipä anna hyvää kuvaa edes viimeinen Naikkosen Blogi-teksti toukokuulta.

Mahtaako Rouva Grahn-Laasonen edes tietää miten tämä maa makaa? Miten meidän talous on ihan kuralla? Miten huonolta meidän tulevaisuus näyttää?

Mun on pakko sanoa, että en usko, että hänen ammattitaitonsa riittää. Ja, että tää on taas vaan yks näyte siittä kuinka meidän korrup..kröhöm..hyvä-veliverkosto toimii. Ja, että tämä ei ole DEMOKRATIAA ! 

Mua ei naurata olleenkaan tää porvaripolitiikka mitä täällä harrastetaan.

Miten me voidaan luottaa meidän hallitukseen jos ne on ihan pihalla siitä mitä Suomessa oikeasti tapahtuu? 

Juu toki, TEAM FINLAND!  Jälleen ihan saatanan kaunista tekstiä siittä miten Suomi saa tällä nyt edistettyä: Suomen taloudellisia ulkosuhteita, suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa.

Anteeksi, mutta tämäkin TEAM FINLAND on ollut vuoden 2011 KATAISEN hallituksen KOKOOMUSJOHDOLLA perustettu toimintamalli. 

Hyvin näyttää toimivan, ainakin, kun miettii kuinka hyvin suomen rahat saadaan roiskittua ulkomaille, ilman mitään hyötyä.

Lainaa otetaan sitten vastapainoksi, että saadaan nämä roiskitut rahat paikattua. Ja nyt laina on liki tuplaantunut juurikin Kataisen hallituksen avulla.

Huomatkaa nyt jo, että meidän talous ja oma elintaso tulee hyvinkin pian tippumaan ja pahasti, jos tälläinen oikeistopopulismi saa jatkua OSAAMATTOMISSA käsissä vielä hetkenkin!

ps. mä oon tosi kiukkunen.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti